سمانه اقبالفر افزود:در ابتدا آموزشها باتوجه به تهدیدات شناسایی شده در هر مرکز ارائه میگردد و در مرحله بعدی رزمایشها به صورت دورمیزی و سپس عملیاتی با همکاری دستگاههای امدادی اجرایی میشود. یکی از تهدیدات شناسایی شده در آسایشگاه معلولین شهید فیاضبخش وقوع آتشسوزی در موتورخانههای متعدد این مجموعه و مجاورت این فضاهای پرخطر با بخشهای بستری و احتمال حریق و انفجار است. به همین منظور برای اجرای رزمایش، موتورخانه جنب بخش اطفال انتخاب گردید.
وی خاطرنشان کرد: مطابق سناریو مانور، پس از اعلام عدم امکان مهار آتش و دستور فرمانده حادثه مبنی بر لزوم تخلیه سالنهای نگهداری کودکان، تخلیه کودکان با تخت، ویلچر یا بهصورت حمل آغوش تمرین و اجرا شد. کودکانی که دچار مشکلات تنفسی بر اثر استنشاق دود و آتش شده بودند توسط اورژانس تریاژ گردیده و پس از اطفاء کامل آتشنشانی و امن بودن بخشها، بازگشت به شرایط عادی و بخشها تمرین و اجرا شد.
دبیر پدافند غیرعامل بهزیستی خراسان رضوی افزود: سناریوهای پناهگیری در زلزله، تخلیه اضطراری، شیوع بیماریهای واگیردار، حملات سایبری، مانورهای قطع گاز و قطع برق، مسمومیتهای عمدی غذایی با هدف ایجاد نارضایتی و ناامنی نیز در سالهای گذشته و باتوجه به تهدیدات شناسایی شده در مراکز شبانهروزی انجام شده که همگی در جهت کاهش تهدیدات جانی و مالی در شرایط اضطراری میباشد.
وی در انتها از همکاری مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مدیریت بحران شهرداری مشهد، اورژانس، نیروی انتظامی و هلال احمر که دلسوزانه یاور اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در اجرای رزمایش بودند، تقدیر و تشکر نمود.
نظر شما